SÖKES! UNIKA MEDARBETARE SOM VILL TA EKONOMIBRANSCHEN MED STORM

Är du beredd på att alltid jobba övertid? Kommer du välja ditt jobb enbart på grund av hög lön? Klär du dig i de trendigaste kläderna? Pratar du mer än vad du lyssnar? Då är du en sann ekonom, i alla fall enligt en undersökning om yrkesfördomar som företaget Experis gjort.

Oavsett om du känner att detta är en klockren beskrivning av dig eller inte så kan vi ha jobbet för dig. Ryska Posten Bemanning missar inte talangerna - när vi rekryterar tänker vi utanför boxen och söker personer med det lilla extra som likt oss lever efter värdeorden vilja, hjärta och engagemang! Efter några framgångsrika år inom kontorsservice har vi nu påbörjat vår nästa stora satsning inom ekonomi och i samband med detta söker vi unika medarbetare som vill vara med och ta ekonomibranschen med storm. 

Har du ett spännande arbete inom ekonomi i dagsläget men är redo för nästa steg i din karriär eller har du några terminer kvar men vill skaffa dig praktiska kunskaper vid sidan av? Du kanske rentav tar examen i vår och är äntligen redo för ett heltidsjobb? Så länge du har en härlig personlighet och tycker om att utmana dig själv är vi intresserade av att veta mer om dig. 

Bokföring, revision, finansiering, fakturering och statistik är bara några av områdena vi rekryterar inom. Vi har spännande tjänster i Stockholm, Göteborg och Malmö och får hela tiden in nya uppdrag. 

Kontakta oss redan idag så kanske drömjobbet blir ditt innan du hinner blinka!

Nyfiken på yrkesfördomar? Läs mer om undersökningen här.

LEDIGA JOBB

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Jobbar du redan på Ryska Posten Bemanning?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@rpbemanning.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor