ÄNTLIGEN 2018

Nytt år och nya utmaningar med nya lösningar.

Äntligen 2018! Vi växer så det knakar och ser framemot ett nytt år då vi har många järn i elden och spännande uppdrag framför oss. Innan vi berättar mer, låt oss först blicka tillbaka på ett fantastiskt händelserikt 2017.

Under 2017 la vi mycket krut på att öka och utveckla servicen till er. Vi lanserade två internutbildningar för våra fantastiska ambassadörer och förstärkte vårt sälj- och leveransteam. Vi hade en härlig kick-off i Göteborg och satte ännu större fokus på hälsa i teamet och har tränat en gång i veckan med alla medarbetare. Vi smygöppnade även vårt nya kontor i Malmö och la ner vår själ i att hjälpa er, våra fantastiska kunder, med att hitta just era nästa stjärnor. Vi avslutade året på topp då vi tillsammans med er skänkte en stor summa pengar till Project Playground!

Nu blickar vi framåt och satsar på ett ännu härligare, bättre, och fullspäckat år. Vilka utmaningar står ni inför och hur kan vi hjälpa er? Någon av våra medarbetare träffar gärna er och berättar mer om hur vi kan hjälpa till! Boka ett möte här.

VÄLKOMNA PERNILLA!

 

Eftersom vår kära Amanda har gått på mammaledighet välkomnar vi Pernilla Wickman som ny försäljningschef. Hon är ursprungligen från Stockholm och beskriver sig själv som en social och driven tjej med mycket skinn på näsan. Hon gillar att jobba med människor och därför har hennes karriärsbakgrund fallit sig naturlig inom sälj, säljstrategi och ledarskap. På fritiden älskar hon att åka skidor, laga mat, umgås med vänner och resa så mycket som möjligt.

Vi frågade Pernilla vad hon gillar mest med Ryska Posten Bemanning och hon förklarade "att få vara en del av ett spännande och expansivt bolag med ett affärsområde där jag hävdar att det finns extremt mycket potential och tillväxtmöjligheter." Vi säger välkommen till Pernilla, vi ser framemot din resa på Ryska Posten Bemanning!

Tre korta om Pernilla:

1. Har bott i Sydkorea.
2. Är tondöv och passar därför på att sjunga högt när ingen hör, främst i duschen och när hon kör bil.
3. Ska gifta sig den 27 januari.

LEDIGA JOBB

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Jobbar du redan på Ryska Posten Bemanning?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@rpbemanning.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor