TACK FÖR ATT NI GÖR SKILLNAD TILLSAMMANS MED OSS!

När ni bokade uppdrag mellan 27 november och 15 december skänkte vi 100 kronor per bokning direkt till Project Playground och deras arbete för utsatta barn. Stort tack till er, våra underbara kunder, som bidrog med hela 18,400 kr! Vi är så oerhört tacksamma för ert engagemang och för att ni har hjälpt oss att kunna ge dem den bästa julklappen, att vara med i kampen för en bättre värld. När det kommer till julklappar vill vi ge er något som vi verkligen står bakom och som känns rätt i hjärtat. Vi har därför beslutat att göra ännu mer skillnad tillsammans med er och skänker sammanlagt hela 100 000 kr till Project Playground! Vi kommer att hålla er uppdaterade om vilka fantastiska initiativ pengarna kommer att gå till under hela 2018 och vill ni läsa mer om Project Playground eller stötta dem ytterligare, gör det här.

RYSKA POSTEN BEMANNING ♥ PROJECT PLAYGROUND


Project Playground startade 2010 med ett syfte att skapa ett andra hem för barn. Verksamheten startade i kåkstäderna i Sydafrika och där har arbetet pågått i sex år. Project Playgrounds svenska verksamhet startade 2016 och erbjuder idag ett forum för utsatta barn att engagera sig i olika aktiviteter samt få stöd och vägledning. I nuläget fokuserar verksamheten på ensamkommande och nyanlända barn, en målgrupp som är i stort behov av hjälp och i februari 2018 är det invigning av det nya centret i Hallonbergen.

Stötta Project Playgrounds arbete för en trygg värld där alla barn och unga växer upp med framtidstro och möjlighet att påverka sitt eget liv. De skapar hållbar förändring, bit för bit, barn för barn. Varje gåva gör skillnad och varje krona räknas! Tillsammans förändrar vi världen.

LEDIGA JOBB

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Alla jobb

Jobbar du redan på Ryska Posten Bemanning?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@rpbemanning.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor