VAR MED OCH GÖR SKILLNAD

Ingen kan göra allt men alla kan göra något. 

I år inledde vi på Ryska Posten Bemanning ett samarbete med Project Playground eftersom vi vill vara med och göra skillnad för utsatta barn. Vi tror nämligen att alla behövs i kampen för en bättre värld. Ingen kan göra allt, men alla kan göra något!

Julen är förknippad med god mat och mysiga stunder, men det är inte sanningen för alla. Därför vill vi uppmana er att göra skillnad tillsammans med oss! När ni bokar ett uppdrag mellan 27 november till 15 december skänker vi därför 100 kronor per bokning direkt till Project Playground och dess arbete för utsatta barn. Passa på att testa någon av våra tjänster om ni inte provat alla! Välj mellan tillfällig eller löpande bemanningexpressbemanningoutsourcingrekrytering eller hyrköp och var med och bidra.

RYSKA POSTEN BEMANNING ♥ PROJECT PLAYGROUND

 

Project Playground startade 2010 med ett syfte att skapa ett andra hem för barn. Verksamheten startade i kåkstäderna i Sydafrika och där har arbetet pågått i sex år. Project Playgrounds svenska verksamhet startade 2016 och erbjuder idag ett forum för utsatta barn att engagera sig i olika aktiviteter samt få stöd och vägledning. I nuläget fokuserar verksamheten på ensamkommande och nyanlända barn, en målgrupp som är i stort behov av hjälp och i februari 2018 är det invigning av det nya centret i Hallonbergen.

Stötta Project Playgrounds arbete för en trygg värld där alla barn och unga växer upp med framtidstro och möjlighet att påverka sitt eget liv. De skapar hållbar förändring, bit för bit, barn för barn. Varje gåva gör skillnad och varje krona räknas! Tillsammans förändrar vi världen.

LEDIGA JOBB

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Jobbar du redan på Ryska Posten Bemanning?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@rpbemanning.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor