STÅR NI INFÖR REKRYTERINGSUTMANINGAR?

Låt oss ta hand om er nästa rekrytering! Behöver ni hitta er nästa stjärna men har insett att ni behöver en kravspecifikation, göra ett kompetensurval, lägga ut en annons, göra ett urval av ansökningarna, ha intervjuer med kandidaterna, ringa referenserna och slutligen förhandla med kandidaterna? Ja, det låter förmodligen väldigt överväldigande men du kan vara lugn, vi tar hand om er nästa rekrytering! Välj själva om ni vill anställa från start eller först hyra in en stjärna under en viss tid, ett utmärkt sätt för er som företag att prova ny kompetens. Oavsett vad ni väljer betalar ni endast vid vald kandidat. Låter det intressant? Hör av er till oss här.

VI SATSAR PÅ ERA NÄSTA STJÄRNOR

 

Nu tar vi våra ambassadörer till nästa nivå! Under våren 2017 har vi tagit fram ett fantastiskt samarbete med IHM Business School och lanserar en intern utbildning för Ryska Posten Bemannings ambassadörer. Vi vill att du som kund ska uppleva oss genom våra värderingar: vilja, hjärta och engagemang. Därför lägger vi nu in en extra växel för att ta oss till nästa nivå för att du som kund ska få en ännu bättre upplevelse av oss på Ryska Posten Bemanning.

 

VI GÖR ALLT FÖR ATT UNDERLÄTTA FÖR ER

 

Därför bör du testa vår hyrköpsprincip! Den innebär att ni initialt hyr in personen så länge ni behagar med möjlighet att ta över anställningen efter avtalad tid. Så länge ni hyr personen står vi för allt det som alla andra är tycker är jobbigt, exempelvis sjukanmälningar, arbetsgivaravgifter, och andra administrativa frågor. Nyfiken på våra tjänster? Någon av våra medarbetare träffar gärna dig och berättar mer! Boka ett första möte här.

LEDIGA JOBB

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Jobbar du redan på Ryska Posten Bemanning?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@rpbemanning.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor