VI HJÄLPER ER MED REKRYTERING EFTER ÖNSKEMÅL

Kickstarta hösten på bästa möjliga sätt! Tillbaka från semestern? Har någon sagt upp sig? Börjat studera? Ni kanske helt enkelt behöver hjälp med att hitta rätt kandidat? Vi hjälper er med rekrytering efter önskemål. Vi erbjuder såväl omgående rekrytering som hyrköpsprincipen. Hyrköpsprincipen innebär att ni initialt hyr in personen med möjlighet att ta över anställningen efter ett visst antal månader enligt önskemål. Står ni inför nya rekryteringsutmaningar och letar efter er nästa stjärna? Hör av er till oss här.

EN FANTASTISK VECKA I ALMEDALEN


Ryska Posten Bemanning vill tacka både gamla och nya kunder som vi träffade under Almedalsveckan. Vi besökte flertalet seminarium och fann de oerhört inspirerande, givande och välplanerade. Några av dessa var Svenska Mötens seminarium som handlade om allt från ”Mötets makt” till ”Personlig mötescoaching”. Även Svenska Spel anordnade en intressant debatt mellan Betsson och Svenska Spel där de diskuterade personalbristen inom deras sektor, mycket hög kvalité på samtalet. Med mer kunskap inom dessa områden ser vi fram emot att få kickstarta hösten!

I övrigt skulle vi vilja rikta ett stort tack till Nordier Property för en fantastik fest och Prime för härliga mingel under veckan. Vi vill även tacka alla befintliga och nya kunder som blev oerhört glada för powerbanksen som vi cyklade runt och delade ut. Det var stor efterfrågan så nästa år bunkrar vi upp med ännu fler och ser fram emot många givande samtal med er!


PÅ JAKT EFTER NÄSTA STJÄRNA?


Vi har dem! Behöver ni en receptionist med glimten i ögat eller en supereffektiv administratör? Kanske en kundtjänstmedarbetare som är proffs på bemötande eller en vass ekonom? Någon som på nolltid kan täcka upp när det krisar? Vilken tur att vi känner dessa stjärnor, de är med i vår bemanningsgrupp. Nyfiken på våra tjänster? Någon av våra medarbetare träffar dig gärna och berättar mer! Boka ett första möte här.

LEDIGA JOBB

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Jobbar du redan på Ryska Posten Bemanning?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@rpbemanning.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor