TRÄFFA OSS UNDER ALMEDALSVECKAN

Ryska Posten Bemanning kommer befinna sig i Visby under Almedalsveckan. Vill du veta mer om oss och vår verksamhet? Du kommer kunna hitta oss på flertalet mingel under veckan men även runt ön på våra vita cyklar som du inte kommer kunna missa - hitta och mingla med oss så får du även en överraskning! Eftersom vi brinner för hållbarhet och hur man skapar en trygg arbetsplats befinner vi oss bland annat på föreläsningar och seminarier kring just dessa ämnen. Vi hoppas att få träffa dig där, få veta mer om dig och vad vi kan göra just för dig!


Vi tycker att det festas för lite i Almedalen - därför tar vi vårt ansvar. Ryska Posten slår på stort tisdagen den 4 juli och kommer leverera Almedalens i särklass roligaste fest! Något man inte vill missa. Vill du följa oss under Almedalsveckan? Hitta oss eller låt oss hitta dig via #ryskapostenfamiljen

STJÄRNA MÖTER STJÄRNA

 

För oss på Ryska Posten Bemanning är det viktigt att vara i framkant, oavsett om det gäller bemanning eller digitalisering. Därför hade vi en spännande överraskning för våra stjärnmedarbetare förra veckan! Vi bjöd in härliga Frida Boisen för en inspirerande föreläsning om digital succé. Som digital chef och ansvarig utgivare på Bonner Tidskrifter samt föreläsare inom digitalisering och sociala medier gav Frida Boisen oss många värdefulla tips. Bland annat hur man lyckas bygga och upprätthålla relationer med sitt team och kunder via sociala medier. Nu är vi mer redo än någonsin att dela med oss av och kommunicera med vårt stjärnteam, fantastiska ambassadörer och underbara kunder. 

LEDIGA JOBB

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Jobbar du redan på Ryska Posten Bemanning?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@rpbemanning.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor